.: ciPuding_7 :.

By: cipuding seVen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-Oct-2007 20:41 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti Selepas Raya..

anak md jamel di rumah tekteh..
mereka kena sawan gambar lagi..
di rumah toklong pula..
View all 29 photos...
lepas raya pertama, lagi la banyak aktiviti.. jalan2 pi rumah saudara mara mmg dah menjadi 1 kewajipan.. lagi 1 kewajipan di hari raya adalah upacara BBQ bersama keluarga.. aku sempat ambik gambar makanan time aku nk makan tu ja.. lain dah masuk perut suma org.. ikan2 suma dah abih.. tp, kambing tu mmg sedap wooooooooooooo... sbb beli yg dah siap marinate kt giant.. hahaha...

tak lupa 1 lagi kewajipan blk kampung adalah mandi sungai. x lengkap kalo blk kg x mandi sungai.. umpama pakai tundung tidak bergosok.. ecehh.. (awat aku petik ayat ni plak? ).. saksikan lah, bertapa besnya mandi sungai itu.. punya la byk sungai kt kampung ku itu.. pilih saja la nak mandi tang mana.. pilih2..

~end of Aidilfitri 1428H album~



Saturday, 13-Oct-2007 21:30 Email | Share | | Bookmark
Family Day of Tok Hamid & Tok Asa..

emak, tokngah dan tok
bersembang setelah lama tak jumpa..
ini tok iaitu emak kepada abah & anak sulung kepada toknek..
View all 60 photos...
tempat : Rumah Tok Besah (Tok sblh Abah), Batu 16, Kedah
masa : 9.30 pagi - 2.30 petang

family day bagi seluruh keluarga toknek (moyang) iaitu Tok Hamid dan juga Tok Asa (keduanya telah arwah). so, kalo di peringkat aku ni kira generasi ke 4 la.. mereka toknek aku, aku cicit mereka.. hehe..

dipengerusikan oleh Pakngah iaitu abg kepada abah. mmg dia tiap2 taun yg organise family day ni.. yg bes ada sukaneka. pancing botol ngan carik harta karun mmg aktiviti wajib.. dah 2 tahun aku menang carik harta karun tu.. taun ni aku dpt gak.. dah la mmg 1 ja hadiahnya.. hahahahha..

lain2, cabutan bertuah tu biasa la. punya la byk hadiah.. hadiah ni setiap family bawak masa dtg. dikumpulkan, so jd la byk. tak kesah bg apa pon.. nak bg biskut meri yg dibungkus pon takdak sapa tau.. haha..

tambahan aktiviti tahun ni, bowling nyok (kelapa), rejam lembing (baca: straw ) dan musical chair.
dan setelah direkemenkan oleh aku, akhirnya pakngah bersetuju utk amek gambar beramai2 buat pertma kali.. tp tak muat gak kamera aku ni.. mana yg sempat la... nasibbb..


Friday, 12-Oct-2007 22:17 Email | Share | | Bookmark
Suasana Hari Raya..

faizan dan baju baru utk pi semayang raya yg mak beli..
adik dan emak..
ciklan's family + kakak's fa
View all 17 photos...
aksi campuran dari semua orang..
termasuk para cousin2 ku yg kena sawan gambar itu..


Monday, 18-Sep-2006 09:39 Email | Share | | Bookmark
trip to terengganu

 
 
 
View all 18 photos...
date : 12 to 15 september 2006
venue : breakwater and stadium of terennganu... plus, kapas island...
lecturer : en hasnan abdullah


Sunday, 16-Jul-2006 05:11 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru..

angah
zaim
minah
View all 42 photos...
Umar Faruq (Beng) dan Khadijah...

15 Julai 2006
Masjid Sg. Pinang, Klang, Selangor


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net